intermeco1

Advokatska kancelarija Stevanović poklonila sugrađanima koncert gudačkog kvarteteta „Intermeco“ iz Beograda

Advokatska kancelarija Stevanović je zajedno sa Standard računovodstvenim uslugama d.o.o. Bijeljina, Flower Express d.o.o. Bijeljina, Standard Group d.o.o. Bijeljina, kao i Zadužbinom manastira Hilandar, sa zadovoljstvom i ljubavlju, Gradu Bijeljina i svim sugrađanima poklonila koncert klasične muzke.

U Centru za kulturu u Bijeljini, 5. avgusta 2018. godine, održan je nesvakidašnji koncert gudačkog kvarteta sa repertoarom koji je zadovoljio standarde i najprobirljivije publike, a na kome su se našla najljepša djela klasične muzike koja su komponovali Mocart, Dvoržak, Ofenbah, ali i obrade popularnih pop i rock numera. Gudački kvartet „Intermeco“ čine četiri vrhunske muzičarke koje muzičku magiju izvode na gudačkim instrumentima, tri violine i violončelu, a osnovan je u Beogradu 1999. godine i od tada sa entuzijazmom promovišu kvalitetnu i dobru muziku u cijelom regionu. Organizator je prepoznao njihov kvalitet i originalnost, te odlučio da sa sugrađanima pokloni veče dobre muzike i pozitivne energije.

Ogromna zainteresovanost, i karta više koja se tražila, pokazuju da je Bijeljina prosvijećen grad. Stoga, organizatorima je bila čast da sugrađanima poklone jedan ovakav događaj znajući da će biti rado prihvaćen i ispraćen sa velikom pažnjom i interesovanjem. Velika sala Centra za kulturu u Bijeljini sa kapacitetom od 350 mijesta bila je premala da primi sve zainteresovane sugrađane. Naime, bilo je preko 900 poziva radi rezervacije mjesta, što pokazuje koliko je interesovanje među publikom vladalo među grđanima.

Originalnost ovog događaja ogleda se i u tome što je Advokatska kancelarija Stevanović organizovala i omogućila prenos koncerta uživo na programu lokalne IN televizije iz Bijeljine, što je prvi ovakav poduhvat organizovan u Bijeljini. Snimak kompletnog koncerta dostupan je i na YouTube sajtu:

Comments are closed.